www.dinamohit.com.mk

Контакт
Dinamo Hit
Адреса:
“Скопски пат” бб
Велес
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: + 389 43 232 707
Факс: + 389 43 234 615
http://www.dinamohit.com.mk/

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Контакт