www.dinamohit.com.mk

За нас

 Динамо Хит е приватна компанија која постои на пазарот од 1997 година. Основна производна дејност е производство на електрични апарати за домаќинство. Се наоѓа на самиот влез на градот Велес, Македонија.

Се занимава со производство на електрични бојлери од 5, 10, 30, 50, 80, 100 и 120 литри, како и комбинирани бојлери за употреба во системи за централно и соларно греење. Изработува и лимени производи од повеќе видови.

Целокупното производство го извршуваат 80 вработени, поделени во оддел за припрема на материјали, за оформување и изработка на производите, за фарбање и емајлирање, за монтажа и машински оддел.

 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home За нас