www.dinamohit.com.mk

Локација

 

Ние се наоѓаме во срцето на централна Македонија. Локацијата на фабриката се наоѓа на самиот влез на градот Велес.

 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Локација