www.dinamohit.com.mk

Бојлери од 10 и 8 литри PDF Печати Е-пошта
Електричните греалки за вода од типот ХИТ 5 и ХИТ 10 се греалки од отворен тип кои се предвидени да работат со помош на нископритисна батерија за мешање на водата. Казанот е изработен од високо квалитетен челик кој е поцинкуван, а исто така можат да бидат и од нерѓосувачки лим (INOX) кој е физиолошки неутрален, па водата од овие казани може да се употребува во прехрана.
 
Надворешниот дел на бојлерите од 8 и 10 литри може да биде и од пластифициран лим или од пластика која нуди совршен дизајн. Топлотната изолација е изработена од современи синтетички материјали така да топлотните губитоци се сведени на минимум и овозможува водата да остане долго време топла. Греалките за вода од типот ХИТ 5 и ХИТ 10 можат да бидат во две димензии, за горна и долна монтажа со ознака ВМ и НМ.
 
3 години гаранција на сите поцинкувани бојлери 

HIT 10
КАРАКТЕРИСТИКИ
Волумен:
Работен притисок:
Максимална заштита:
Степен на заштита:
Снага:
Напон:
Струја:
ВРЕДНОСТ
10 (L)
0 (MPa)
75 °C
24 (IP)
1500 (W)
220 (V)
6.8 (A)

HIT 8
КАРАКТЕРИСТИКИ
Волумен:
Работен притисок:
Максимална заштита:
Степен на заштита:
Снага:
Напон:
Струја:
ВРЕДНОСТ
8 (L)
0 (MPa)
75 °C
24 (IP)
1500 (W)
220 (V)
6.8 (A)
 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Продукти Бојлери Поцинкувани Бојлери од 10 и 8 L