www.dinamohit.com.mk

Акумулациони Бојлери PDF Печати Е-пошта

Електричните бојлери за вода од типот ХИТ 50, ХИТ 80 и ХИТ 100 се од затворен тип кои се предвидени да работат под притисок на водата од водоводната мрежа до максимум 0,6MPa. Казанот е изработен од високо квалитетен челик кој е поцинкуван, а исто така можат да бидат и од нерѓосувачки лим (INOX) кој е физиолошки неутрален.

Куќиштето или надворешниот дел на бојлерите е изработен од лим, заштитен со EPOXI-POLIESTER прав. Изолацијата е од синтетички материјал така да топлотните губитоци се сведени на минимум и овозможува водата да остане долго време топла. Истите можат да бидат и во хоризонтална изведба и офарбани во разни бои.

3 години гаранција на сите поцинкувани бојлери  


 

HIT 50
КАРАКТЕРИСТИКИ
Волумен:
Работен притисок:
Максимална заштита:
Степен на заштита:
Снага:
Напон:
Струја:
ВРЕДНОСТ
50 (L)
0.6 (MPa)
75 °C
24 (IP)
2000 (W)
220 (V)
9.1 (A)

HIT 80
КАРАКТЕРИСТИКИ
Волумен:
Работен притисок:
Максимална заштита:
Степен на заштита:
Снага:
Напон:
Струја:
ВРЕДНОСТ
80 (L)
0.6 (MPa)
75 °C
24 (IP)
2000 (W)
220 (V)
9.1 (A)

HIT 100
КАРАКТЕРИСТИКИ
Волумен:
Работен притисок:
Максимална заштита:
Степен на заштита:
Снага:
Напон:
Струја:
ВРЕДНОСТ
100(L)
0.6 (MPa)
75 °C
24 (IP)
2000 (W)
220 (V)
9.1 (A)
 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Продукти Бојлери Поцинкувани Акумулациони