www.dinamohit.com.mk

Ќумци PDF Печати Е-пошта

Ќумците се изработени од декапиран лим со дебелина од 0.4мм и 0.5мм. Се изработуваат во две верзии и тоа, фарбање со боја за температура од 600С на база на силиконски смоли со нијанса на антрацит кои што се употребуваат за користење на камини во домаќинствата и втората верзија е со емајлирање во три основни бои: бела, кафена и црна за разни шпорети на цврсто гориво.

Ќумкот наречен радијатор е производ кој што овозможува заштеда на дрвата а се постигнува поголем топлински ефект во просторијата каде што се користи. Може да се стави на местото на 1м ќумк од постоечките и така да се зголеми оддавањето на топлината во просторијата дури до 30%.


 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Ќумци