www.dinamohit.com.mk

Лимени ќумци PDF Печати Е-пошта

 

ТИП
Лимен ќумк
Лимен ќумк
Лимен ќумк
Лимен ќумк
ДОЛЖИНА
1.0 М
0.5 М
0.25 М
Кривина
ШИРИНА
F120/F130/145/F150
F120/F130/145/F150
F120/F130/145/F150
F120/F130/145/F150

  IMG_2928.JPG IMG_2931.JPG IMG_2933.JPG IMG_2936.JPG IMG_2937.JPG  

 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Емајлирани ќумци