www.dinamohit.com.mk

Прохром PDF Печати Е-пошта

 Санитарна галантерија:

Сливници, вратничиња и розети за вода изработени од INOX:

  • Сливник за вода - 150 x 150 / 200 x 200
  • Вратничиња - 150 x 150 / 200 x 200 / 150 x 250

 Хидрофорски казан

Хидрофорскиот казан е изработен од високо квалитетен лим или од нерѓосувачки лим (INOX) кој овозможува да биде зачуван квалитетот на водата во самиот казан. Се применува во хидрофорски постројки за широка употреба, во индивидуални куќи, стамбени згради и индустриски објекти.


 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Прохром