www.dinamohit.com.mk

Електрични сандачиња PDF Печати Е-пошта

Палетата на електрични сандачиња за електро индустријата е широка и обемна. Се произведуваат за индивидуални куќи, стамбени згради и индустриски објекти. Можат да бидат во три верзии, за во ѕид, за на ѕид и за на под.

Изработени се од квалитетен лим кој потоа се пластифицира со пластификат во разни бои. Се изработуваат по желба на купувачот за разни намени. 

 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Продукти Додатни компоненти Ел.Сандачиња