www.dinamohit.com.mk

Додатоци за оџаци PDF Печати Е-пошта

Вентилациона турбина

Направена е од високо сјаен нерѓосувачки лим кој што овозможува долг век на траење на производот. Се користи за сите вентилациони канали, одушоци и оџаци. Овозможува прочистување на просториите од дим, прашина и миризба, без електрична енергија. Се изработува во повеќе димензии и форми.

Вратнички за оџаци

Направени од пластифициран и поцинкуван лим наменети се за поставување на отвори за прочистување на оџаци и канали за вентилација.

Димензии: 200 x 250 / 250 x 370 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Додатоци за оџаци