www.dinamohit.com.mk

Розети PDF Печати Е-пошта

Розети за оџаци и вентилација изработени од пластифициран и поцинкуван лим во боја по желба на купецот.

Изработени се во повеќе димензии:

F110 / F120 / F130 / F145 / F150 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Продукти Додатни компоненти Розети