www.dinamohit.com.mk

Комбинирани Бојлери PDF Печати Е-пошта

Комбинирани

Овие бојлери имаат дополнителни изменувачи на топлина и се наменети за работа во склоп со централно греење кое овозможува и загревање на водата во бојлерите во системот. Може да се приклучуваат од левата или од десната страна по желба на купувачот.

Дупло Комбинирани

Греалките од овој тип имаат можност, покрај едниот изменувач кој се приклучува на системот за централно греење, да се приклучат и на системот за соларно греење така да се добива бесплатно топла вода и во летните сончеви денови.

20 години гаранција на сите прохром бојлери  


 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Продукти Бојлери Прохром Комбинирани