www.dinamohit.com.mk

Боксови

 

Метален бокс за одгледување на свињи, цела конструкција е топло поцинкувана, а хранилките се од нерѓсувачки инкос материјал.

Со овие боксови загарантирано е намалувањето на смртноста кај младите свињи. За добра благосостојба на свињите нудиме и пластични решетки за подови за одржување на висока хигиена. 

 

 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Продукти Додатни компоненти Боксови