www.dinamohit.com.mk

Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?

Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
Подобри не постојат
204  39.7%
Многу добри
118  23%
Добри се
115  22.4%
Супер се
72  14%

Број на гласачи  :  514
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Сабота, 01 Јуни 2024 11:38
You are here  : Home Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?