www.dinamohit.com.mk

Кои сме ние?
Динамо Хит е приватна компанија која постои на пазарот од 1997 година. Основна производна дејност е производство на...
>>ПОВЕЌЕ
Каде се наоѓаме?
Ние се наоѓаме во срцето на централна Македонија. Локацијата на фабриката се наоѓа на самиот влез на градот Велес, целокупното производство...
>>ПОВЕЌЕ
Што ви нудиме?
Нудиме високо квалитетни комбинирани бојлери за употреба во системи за централно и соларно греење, лимени производи...
>>ПОВЕЌЕ
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home