www.dinamohit.com.mk

Кофи

 

Кофата е изработена од поцинкуван лим со дебелина од 0.45mm:

  • Обична     - 10.12 и 15l.
  • Бунарска  - 10.12 и 15l

 

 

 
Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
 
You are here  : Home Продукти Додатни компоненти Кофи