www.dinamohit.com.mk

Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?

Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?
Подобри не постојат
180  39.7%
Многу добри
104  23%
Добри се
103  22.7%
Супер се
61  13.5%

Број на гласачи  :  453
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Четврток, 16 Септември 2021 13:01
You are here  : Home Дали сте задоволни Dinamo Hit бојлерите?